Welkom bij B&B Château Charles


Het kasteel is in 1843 gebouwd als zomerverblijf voor een rijke, Belgische trein tycoon en geniet nog altijd een fantastisch uitzicht over het omliggende park en de vallei. Vandaag de dag is het kasteel een exclusieve Bed and Breakfast, een prachtige lokatie voor een prive feest, party, huwelijk of een business meeting als wel als een vakantiehuis met 12 slaapkamers dat in zijn geheel gehuurd kan worden.

Château Charles werd volledig gerestaureerd en heringericht en heeft zo haar grandeur van weleer herwonnen. De typische sfeer en het geraffineerde interieur van het kasteel dat een combinatie is van origineel klassiek en modern art-deco, samen met de nabijheid van Spa-Francorchamps, Luik, Maastricht en Aachen maken van Château Charles een unieke uitvalsbasis om de mogelijkheden van de Ardennen te ontdekken.

Illustratie
Galerij

  • Slider 1
  • Slider 1
  • Slider 1
  • Slider 1
  • Slider 1
Welkom

Welkom bij Château Charles, een exclusieve bed and breakfast in Pepinster aan de voet van de Ardennen op ongeveer 25 km van het circuit van Spa-Francorchamps.

Er wacht u een hartelijke ontvangst en een uitzonderlijk oog voor detail en kwaliteit.

Laat u verbazen door onze gedecoreerde kamers met eigen geschiedenis, schitterende uitzichten en ons royaal ontbijt. Bezoekers met een oog voor architectuur, interieurdecoratie en klasse tout court voelen zich onmiddellijk thuis in Château Charles.

Laatste nieuws

04
MRT
F1 Grand Prix 2015 Spa-Francorchamps

De Grand Prix van België op Spa-Francorchamps is al sinds jaar en dag een vaste waarde op de Formule 1-kalender. Het legendarische circuit is gel[...]

01
MRT
Chateau Charles op Facebook

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze speciale aanbiedingen en arrangementen. https://www.facebook.com/ChateauCharlesPepinster [...]

Onze kamers en suitesBeschikbaar vanaf 160 € / nacht

Beschikbaar vanaf 180 € / nacht

Beschikbaar vanaf 200 € / nacht