Kasteel

Château Charles

Het kasteel is in 1843 gebouwd als zomerverblijf voor een rijke, Belgische trein tycoon en geniet nog altijd een fantastisch uitzicht over het omliggende park en de vallei. Vandaag de dag is het kasteel een exclusieve Bed and Breakfast, een prachtige lokatie voor een prive feest, party, huwelijk of een business meeting als wel als een vakantiehuis met 12 slaapkamers dat in zijn geheel gehuurd kan worden.

Château Charles werd volledig gerestaureerd en heringericht en heeft zo haar grandeur van weleer herwonnen. De typische sfeer en het geraffineerde interieur van het kasteel dat een combinatie is van origineel klassiek en modern art-deco, samen met de nabijheid van Spa-Francorchamps, Luik, Maastricht en Aachen maken van Château Charles een unieke uitvalsbasis om de mogelijkheden van de Ardennen te ontdekken.

De faciliteiten van het kasteel

Dicht bij het dorp, maar toch ver van nieuwsgierige blikken. Château Charles is een Frans kasteel in het hart van een Engels park met grote salons en eetkamers met haardvuren en ruimte slaapkamers. Geniet van een wandeling in het park of ontdek de tuin met zijn unieke “belvédère” en het schitterend uitzicht. De slaapkamers bieden comfortabele boxspring-bedden en luxueuze faciliteiten die men kan verwachten van een country house hotel. Château Charles is de perfecte uitvalsbasis voor uw wandelingen en ontdekkingen van deze mooie omgeving en zijn erfgoed. Of u nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een rustige break, een locatie voor uw seminarie of een speciale locatie voor uw huwelijksreceptie, deze schitterende bed and breakfast zal ongetwijfeld een schot in de roos zijn.

Eten en drinken

Het ontbijt bij  Château Charles is elke keer weer een schitterend moment. Het ontbijt wordt geserveerd in de authentieke ontbijtruimte of in de orangerie. Bij mooi weer, kiest u zelf waar u het ontbijt neemt, buiten in het park.

Neem plaats aan onze authentieke art deco bar. U zult er ongetwijfeld onvergetelijke momenten beleven …

Diner: Er bevinden zich tal van schitterende restaurants in de nabije omgeving. We helpen u graag verder met uw reservatie of een geschikte catering formule.

Galerij